anchetaonline.ro

Nu rata ultima zi de Analogue Festival!

de | 04.09.2022 09:53 | Știri, Eveniment, Județean

Astăzi, duminică, 4 septembrie, are loc cea de-a treia și ultima zi de Analogue Festival la Mioveni!

festt - Nu rata ultima zi de Analogue Festival!

Nu ratați să îi vedeți pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști care vor urca pe scenă în seara aceasta, printre ei se numără Jessie Ware, JP Cooper, Asaf Avidan, Golan, Irina Rimes, The Motans, TM Groove & Maria Hojda.

fest - Nu rata ultima zi de Analogue Festival!

Cel mai mare festival de muzică de la Mioveni a avut deja două zile pline de ploaie, voie bună și dans în noroi. Astfel, pentru ultima zi de festival îmbrăcați-vă corespunzător cu o pereche de bocanci și o pelerină de ploaie și haideți cu cel mai bun vibe alături de artiștii voștri preferați!

ploaie - Nu rata ultima zi de Analogue Festival!

De asemenea, deschiderea porților se va face astăzi, la fel ca ieri, de la ora 12.00.

Astăzi, 4 septembrie, intrarea în zona festivalului se va face de la ora 12:00, iar concertele vor fi susținute de următorii artiști: TM Groove & Maria Hojda, The Motans, Irina Rimes, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware.
Cei care doresc să vină cu mașina personală la festival, vor putea parca astăzi, duminică, 4 septembrie, în următoarele puncte:

– Dacia Poarta 3, Mioveni: https://goo.gl/maps/U6qyD4AmQcd8FTWz7

– Sala Sporturilor, Mioveni: https://goo.gl/maps/Jg71Jxazu2A7hgth8

Din aceste spații de parcare, toți participanții au transportul asigurat cu autocare către festival în mod gratuit. Autocarele circulă tur-retur la un interval de 20 de minute, de la ora 12.00 până la ora 02.00. Programul transporturilor din Pitești și Mioveni, afișat pe www.analogue.ro, rămâne neschimbat.

Pentru cei care se hotărăsc în ultima clipă să-și cumpere bilet, acestea sunt disponibile la intrarea în festival.”, anunță administrația pe contul personal de Facebook.

 

dans - Nu rata ultima zi de Analogue Festival!

Sursa Foto Analogue Festival

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Temperaturile maxime de astăzi vor fi între 18-26 de grade!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival | Mioveni | Pitești