50 de copii din Corul Meloritm au vizitat Mănăstirea Argeșului

de | 14.03.2024 15:01 | Curtea de Argeș, Lifestyle

Copii din Corul Meloritm au vizitat Mănăstirea Argeșului, anunță Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului pe pagina de Facebook. Copiii au încântat pe cei prezenți cu cântări religioase, ocazie cu care a fost făcută și o imprimare.

Corul de copii Meloritm a fost înființat în anul 1979. De-a lungul timpului corul a fost pe scenă alături de faimoși muzicieni, precum: Toto Cutugno, Felicia Filip, trupa Iris, Mariana Nicolesco, trupa Holograf, Monica Anghel, trupa Vama Veche și Michael Jackson. Repertoriul abordat de-a lungul timpului cuprinde muzică religioasă, corală, de estradăSursă foto: Facebook Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului..

 

”Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, în Catedrala ctitorită de Sfântul Neagoe Vodă Basarab și în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Necropolă Regală, au putut fi ascultate cântări religioase ale prestigiosului cor Meloritm, cu o tradiție de peste 40 de ani, fiind făcută și o imprimare.

Cei 50 de copii au fost întâmpinați de părintele ghid Adrian Enache care i-a însoțit în Palatul Mitropolitan, unde au vizitat Sala Manole. Aici, li s-a vorbit despre ideea sacrificiului pentru creație, care se desprinde din legendă, În final, doamna Elena Maria Nicolai, coordonatoarea corului de peste 22 de ani, a vorbit despre încărcătura spirituală a vizitei la Curtea de Argeș”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Sursă foto: Facebook Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tu știi ce face copilul tău online? Siguranța în viața virtuală este la fel de importantă ca cea din viața reală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole