Aproape 60 de elevi jandarmi au început stagiul de practică în Argeș

de | 28.02.2023 11:57 | Știri, Administrație, Județean

  • Primul stagiu de practică pentru tinerii elevi jandarmi

jandarmi

Reprezentanții IJJ Argeș anunță faptul că un număr de 57 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi, au început o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Este vorba despre elevi din anului I de la școlile militare. Doi sunt din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și 55 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Aceștia vor desfășura primul lor stagiu de practică în cadrul Jandarmeriei Argeș, în perioada 27 februarie – 13 aprilie 2023.

Tinerii jandarmi își vor începe activitatea de practică în misiunile din domeniul pazei și protecției instituționale, îndrumați fiind de tutorii profesionali.

Cei 57 de elevi se pot mândri de asemnea cu faptul că fac parte din promoția cu cei mai mulți admiși din județul Argeș.

Le urăm mult succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității noastre și îi asigurăm de tot sprijinul!”, au transmis printr-un comunicat reprezentanții IJJ Argeș.

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș