Percheziții în București și alte 7 județe! Rețea de trafic de migranți- vizată

de | 28.02.2023 12:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Percheziții în București și alte 7 județe! Rețea de trafic de migranți- vizată

Percheziții în București și în alte 7 județe din țară, marți, 28 februarie, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi.

Conform oamenilor legii, peste 60 de persoane vor fi audiate în acest caz.

La data de 28 februarie 2023, poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti, Timişoara, Alba Iulia, Oradea, Craiova, Ploieşti şi ai serviciilor de combatere a criminalităţii organizate Caraş-Severin, Arad şi Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, B.T. Arad şi B.T. Caraş Severin, efectuează 50 de percheziţii domiciliare, în judeţele Timiş, Arad, Satu Mare, Caraş Severin, Alba, Olt, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti, în cele 3 cauze penale având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi”, anunţă IGPR.

Potrivit sursei citate, în 2022 au fost formate trei grupuri infracționale, din care făceau parte atât cetățeni români, cât și străini, care se ocupat cu adăpostirea în locaţii din România a migranților. Ulterior, aceștia erau transportați spre ţări din Europa Centrală sau de Vest, prin trecerea ilegală a frontierei de stat a României. În schimbul acestor servicii, suspecții primeau foloase materiale.

La percheziții participă poliţiştii inspectoratelor de poliţie judeţene Timiş, Caraş-Severin, Arad, Alba, precum şi jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti, Grupării Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timişoara, inspectoratelor judeţene de jandarmi Arad, Caraş-Severin, Alba şi Satu Mare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Beat criță, a sunat singur la poliție și a anunțat că a zgâriat o mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole