Atenție! Un deţinut periculos a evadat de la Jilava!

de | 23.12.2022 11:53 | Eveniment, Național, Știri

Autoritățile se află în alertă după ce un deținut a evadat de la Jilava. Bărbatul a primit permisiunea de a ieși din Penitenciarul București-Jilava, însă nu s-a mai întors la ora stabilită, potrivit antena3.ro.

Conform reprezentanților Penitenciarului București-Jilava, dispariția deținutului Gabriel Alexandru Panciș(fost Rotaru), în vârstă de 31 de ani, a fost constată miercuri, la ora 18.00. Acesta este condamnat definitiv la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie calificată. Deținutul este clasificat la regimul deschis, au explicat cei de la penitenciar.

În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsurile specifice, respectiv alarmarea personalului unității, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității, blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare, precum și cooperarea cu Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Menționăm că neprezentarea din permisiunea ieșirii din penitenciar la ora stabilită este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani”, au informat reprezentanții penitenciarului, citat de Mediafax, conform sursa citată.

Bărbatul are înălțimea de 1,89 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, față ovală, ten măsliniu, păr roșcat ondulat, tatuaje pe ambele brațe vizibile până în zona degetelor. La momentul dispariției purta tricou gri, hanorac negru, jeans de culoare neagră cu rupturi în zona genunchiului și pantofi sport negri.

Sursa Foto Replica ONLINE

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Și-a băgat copiii în spital după ce s-a urcat băută la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole