Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, colindat la Pitești

de | 23.12.2022 11:35 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Național, Politic, Rural

Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban și președintele organizației de tineret de la nivel național, Cristian Opriș, au fost joi seară alături de colegii din filiala județeană Argeș, care au organizat la sediul din Pitești o petrecere pentru copiii membrilor și simpatizanților. Micuții i-au încântat pe cei prezenți cu frumoase colinde, primind în schimb cadouri pregătite din timp, sub bradul de Crăciun.

În rol de Moș Crăciun a fost chiar președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, iar ajutoarele sale au fost deputatul Adrian Miuțescu și președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare. ”Sarcinile spiridușilor au revenit membrilor BPJ și celor de la organizația municipală Pitești Forța Dreptei, care s-au mobilizat pentru a oferi o surpriză plăcută micilor colindători. Vă dorim ca Nașterea Domnului să vă aducă în suflet lumină și caldură sufletească. Crăciun fericit și să aveți parte de bucurii în noul an. Sărbători binecuvântate!”, se arată în informarea publicată pe pagina de Facebook a partidului.

Sursă foto: Facebook Forța Dreptei Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputat Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei: Crăciun fericit şi un An Nou plin de realizări! La mulți ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ludovic Orban

Ultimele articole