Pe DN 73 Pitești – Brașov. Când se deschide traficul pe podul de peste Dâmbovița

de | 07.11.2023 14:44 | Județean, Administrație

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat astăzi o serie de imagini cu noul pod peste Dâmbovița, pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov. Totodată, CNAIR precizează că lucrările se apropie de final, stadiul fizic fiind de 93%.

Contractul pentru noul pod a fost semnat cu Maristar (România), lucrările au început în 2022 și ar fi trebuit să se termine în această primăvară. Noul pod metalic cu o lungime de 170 de metri va permite reluarea circulației camioanelor pe ruta directă Pitești – Brașov. La sfârșitul lunii iulie cei de la CNAIR anunțau, în schimb, că lucrările continuă la podul în arc, iar deschiderea circulației pe noul pod peste Dâmbovița pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov era programată pentru luna septembrie.

”Imagini de la șantierul podului de pe DN73, zona localității Podu Dâmboviței, județul Argeș

Lucrările se apropie de final, stadiul fizic fiind de 93%.

Recepția și deschiderea traficului fără restricții de tonaj pe acest sector de drum este programată pentru sfârșitul lunii noiembrie”, au transmis pe pagina de Facebook cei de la CNAIR.

Sursă foto: Facebook CNAIR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni. Testare gratuită a glicemiei de Ziua Diabetului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR

Ultimele articole