Cât valorează? ANAF a scos la vânzare un teren al Elenei Udrea

de | 17.09.2023 10:21 | Economic, Național

ANAF a scos la vânzare un teren de 5.000 de metri pătraţi, din Bucureşti, aparţinând fostului ministru Elena Udrea, arată cei de la Profit.ro. Terenul este situat în zona lacului Străulești. Lotul de 5.000 de metri pătraţi este evaluat la aproape 2 milioane de euro (9 milioane de lei, inclusiv TVA).

Suma la care a fost evaluat terenul ar fi suficientă pentru a acoperi prejudiciul care ar trebui recuperat de la fostul politician, potrivit unor calcule ale ANAF consultate de Profit.ro. De altfel, ANAF scoate la vânzare frecvent bunuri mobile şi imobile, atât pentru recuperarea de datorii către stat rezultate din neachitarea de taxe şi impozite, precum şi pentru recuperarea unor prejudicii în dosare penale. Procedura ANAF este ca prețul de pornire al bunurilor care nu se vând la prima licitație să fie redus la a doua cu 25%, iar la a o a treia încercare cu încă 25% din prețul inițial. Ulterior, prețul nu mai scade.

Foto descriptiv. Sursă foto: stirilezilei.net.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Săptămâna Europeană a Mobilității”. Concursuri de biciclete, trotinete și mașinuțe în Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Udrea | Mioveni

Ultimele articole