Smiley a rămas fără permis de conducere pentru trei luni

de | 24.09.2023 13:40 | Importante, Lifestyle, Național

  • Piteșteanul Smiley a rămas pieton!
Smiley

Foto Pro tv

Artistul a rămas fără permis de conducere în cursul zilei de ieri, 23 septembrie, în zona „Staţiunea cartofului” de pe drumul Agighiol din orașul Tulcea.

Smiley a fost prins de radar în timp ce conducea cu 104 kilometri la oră într-o zonă în care limita este de 50.

De asemenea acesta aprimit și o amendă de 1305 lei.

Piteșteanul nu mai are dreptul să conducă timp de 90 de zile însă dacă acesta se va decide să susțină un examen auto,  suspendarea permisului poate fi diminuată până la 60 de zile.

Reamintim faptul că în urmă cu doar căteva luni Smiley şi vedeta de televiziune Gina Pistol s-au căsătorit la Palatul Snagov din Bucureşti. Evenimentul luxos a avut loc într-un spațiu de poveste iar alături a fost și fetița lor pe nume Josephine.

Mai multe detalii legate de frumosul eveniment puteți citi AICI.

nuntă smiley gina pistol

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut mai bine ca Smiley, s-a născut pe 27 iulie 1983 în Piteşti, judeţul Argeş.

Numele de scenă l-a primit de la colegii din trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur.

După ce s-a retras din trupa Simplu, artistul s-a îndreptat către o carieră solo.

A lansat patru albume solo: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) și „Confesiune” (2017) în care a jonglat cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop.

În anul 2009, a apărut HaHaHa Production iar în calitate de producător, Smiley a scris multe poveşti muzicale de succes şi s-au dezvoltat  precum: Soré, Feli, Cabron, Paul Damixie, Radio Killer, Alex Velea, Don Baxter, Dorian, Jazzy Jo, Silviu Pasca.

 

Foto: ziare.com

Video: TouTube

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Feli | Gina Pistol | Smiley | Snagov | Tulcea

Ultimele articole