Un șofer de 24 de ani, beat și drogat – a ucis doi oameni într-un accident, în Dej

de | 22.10.2023 17:54 | Eveniment, Știri

Un eveniment tragic a avut loc sâmbătă seară în jurul orei 21, pe DN1C – E576, la ieşire din municipiul Gherla spre Dej.

Potrivit Antena 3 CNN, un tânăr în vârstă de 24 de ani a provocat, un accident rutier care s-a soldat cu doi morţi.

Acesta era beat și drogat în momentul în care a făcut accidentul.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcţia municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.

În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani şi a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunţat decesul acestora”, transmite IPJ Cluj, potrivit sursei citate.

Șoferul a fost reţinut de poliţişti!

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trupul neînsuflețit al unui pacient a fost găsit lângă gardul spitalului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj | Dej

Ultimele articole