(VIDEO) Pitești: Altar pentru polițistul local omorât în stradă

de | 20.11.2023 16:08 | Eveniment, Județean

Este doliu la Poliţia Locală Piteşti, după ce Condoruș Savaste, polițistul local bătut de un tânăr de 19 ani, a murit după două săptămâni de comă. Agentul a fost lovit cu pumnul în față pe stradă, a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt.

Pentru a-i aduce un ultim omagiu, polițiștii locali au mers astăzi, în stația de la Colegiul Brătianu, locul unde s-a întâmplat nenorocirea.

Cu durere în suflet, ei au depus flori și au aprins lumânări în memoria acestuia. De asemenea, în locul tragediei au pus și un tablou cu colegul lor.

Moartea acestuia a lăsat în urmă lacrimi și durere atât în rândul familiei, cât și în sufletul apropiaților și al colegilor.

Trupul neînsuflețit al polițistului va fi depus mâine, 21 noiembrie, la capela Bisericii Sfântul Gheorghe, urmând ca înmormântarea să aibă loc joi, 23 noiembrie, la ora 12:00, la cimitirul Sfântul Gheorghe.

Reamintim faptul că în seara de 4 noiembrie, în centrul Piteștiului,  polițistul local, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave, fiind lovit de un tânăr. În urma loviturii polițistul a ajuns la spital pe secția ATI, intubat. Din nefericire, după două săptămâni de comă, agentul a murit pe patul de spital.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți AICI.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doliu la Poliţia Locală Piteşti. Condoruș Savaste va fi înmormântat joi, la cimitirul Sfântul Gheorghe

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | Condoruș Savaste | Pitești