EXCELENȚĂ ÎN INSTITUȚII PUBLICE: ALIN CĂLINESCU – director al Centrului Cultural Mioveni

de | 22.11.2023 14:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Ca în fiecare an, Titlurile de Excelență Ancheta 2023 au mers către 5 secțiuni importante: Reprezentare națională | Mediul de afaceri | Instituții publice | Administrație și societate civilă.

Au fost premiate, în cadrul evenimentului „Balul Ancheta” de vinerea trecută, personalități care – prin întreaga activitate desfășurată în domeniile în care activează și conduc sau prin proiecte importante desfășurate în ultimul an – și-au pus amprenta asupra dezvoltării Argeșului, în toate palierele de activitate. Iată care au fost laureații anului 2023:

ALIN CALINESCU

INSTITUȚII PUBLICE:

Domnul ALIN CĂLINESCU – director al Centrului Cultural Mioveni

Pentru punerea în scenă, în Argeș, a unuia dintre cele mai mari evenimente din agenda festivalurilor naționale, pentru efortul managerial și organizatoric asumat de echipa Centrului Cultural Mioveni, efort materializat în impunerea ANALOGUE pe harta marilor manifestări dedicate tinerei generații, care au crescut gradul de atractivitate al județului.”

Alin Călinescu face parte din generația managerilor tineri care au demonstrat deja, în Argeș, că energia, creativitatea și determinarea specifică vârstei și ambițiilor profesionale sunt ingredientele perfecte pentru a reuși transformări majore. Le-a bifat la comanda uneia dintre cele mai active, vii și performante instituții ale Argeșului: Centrul Cultural Mioveni, legând numele acesteia de numeroase proiecte culturale și de entertainment, de extinderea serviciilor publice destinate copiilor și tinerilor și de crearea unui eveniment-fenomen: Festivalul Analogue.

Descris deja ca fiind unul dintre marile festivaluri ale verii în România, Analogue s-a impus în agenda show-urilor naționale, reușind nu numai să aducă în județul nostru artiști de renume din Europa, dar și să transforme Argeșul într-o destinație a turismului de eveniment.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alin Călinescu | Argeș | Mioveni

Ultimele articole