Argeș: Bărbat prins la furt de lemne! S-a ales cu o amendă de 1.000 de lei!

de | 22.11.2023 17:15 | Eveniment, Știri

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Siliștea Gumești, județul Teleorman, a fost prins de polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, le furt de lemne.

Bărbatul a fost depistat în timp ce transporta cu o autoutilitară mai multe lemne, pe DJ 732 de pe raza comunei Vlădești. În urma verificărilor, s-a constatat că nu avea documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

La fața locului s-a prezentat și un specialist silvic, care a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 1,8 mc lemn foc de esență fag.

În urma abaterii, acesta s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar lemnele au fost confiscate și predate reprezentanților ocolului silvic competent.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean trimis în judecată, după ce a fost oprit în trafic!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Stâlpeni | Teleorman | Vlădești

Ultimele articole