David Popovici, medalie de bronz în proba de 100 m liber la Campionatele Europene

de | 10.12.2023 21:08 | Lifestyle, Național

David Popovici a încheiat pozitiv Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni. După ce a terminat pe locul 4 finala de la 200 m liber, în această seară, sportivul român a făcut o cursă mai bună la 100 m liber și a câștigat medalia de bronz.

Potrivit CS Dinamo București, David Popovici a încheiat pe locul trei finala probei de 100 metri liber, cu timpul de 46,05 secunde, devansându-l cu două sutimi pe britanicul Matthew Richards, campionul de la 200 metri liber. Aurul i-a revenit francezului Maxime Grousset (45,46 s), iar argintul italianului Alessandro Miressi (45,51 s).

Ieri, 09 decembrie, înotătorul român a ratat podiumul în finala de la 200 de metri liber. El s-a clasat pe locul 4 (1:41.52), în timp ce medalia de aur i-a revenit britanicului Matt Richards. Pe locul al doilea s-a clasat James Guy, din Marea Britanie, în timp ce medalia de bronz i-a revenit lui Danas Rapsys din Lituania.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori are loc în perioada 05-10 decembrie la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, iar România participă cu un lot de 21 sportivi (7 fete şi 14 băieţi).

La precedenta ediţie a Europenelor în bazin scurt, care a avut loc la Kazan (Rusia), în 2021, David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber.

Foto: Facebook CS Dinamo București

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

David Popovici, locul 4 în finala de 200 de metri liber, la Campionatele Europene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | David Popovici | Dinamo | Lituania | Marea Britanie | Otopeni | Rusia

Ultimele articole