Pitești: Tineri reținuți după ce au furat bunuri și bani din două mașini parcate

de | 09.02.2024 16:25 | Eveniment, Județean

Doi tineri, din Pitești, care au furat bunuri şi bani din autoturisme parcate au fost prinşi de Poliţie.

Potrivit IPJ Argeș, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, cei doi tineri, de 25, respectiv 26 de ani, ar fi sustras, din două autoturisme parcate pe raza municipiului Pitești, sumele de 70 și 200 de lei, două perechi de ochelari, documente și o camera video de bord.

În urma evenimentului, proprietarii mașinilor au sesizat Poliția, iar în cauza a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat în formă continuată.

Pe 8 februarie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările, iar după administrarea probatoriului, oamenii legii i-au reținut pe cei doi tineri din Pitești.

În ziua de 08 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, înregistrat, inițial, cu autori necunoscuți, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și au reținut doi bărbați, de 25, respectiv 26 de ani, ambii din Pitești.”, transmite IPJ Argeș

În cursul zilei de astăzi, piteștenii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

sursă foto olt-alert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Copilul de 10 ani care a dispărut, a fost găsit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olt | Pitești

Ultimele articole