O femeie a căzut în Dâmboviţa, după ce i s-a făcut rău! A fost salvată!

de | 26.02.2024 20:28 | Eveniment, Știri

O femeie în vârstă de 66 de ani a fost salvată, după ce a căzut în Dâmbovița.

Acesteia i se făcuse rău și a căzut în apă, de unde a fost scoasă de un echipaj al ambulanţei care i-a acordat primul ajutor, ea fiind transporată la spital, conform Digi24.

Poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi, prin sistem 112, duminică la ora 19:30, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut în râul Dâmboviţa.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au acţionat imediat pentru salvarea persoanei în cauză şi au extras din apă o femeie, în vârstă de 66 de ani. De asemenea, un echipaj al ambulanţei i-a acordat primul ajutor, aceasta fiind transportată, ulterior, la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate”, informează comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei. 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dealer de droguri prins în centrul Braşovului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița