Un minor de 17 ani a fost prins conducând drogat!

de | 26.02.2024 22:09 | Eveniment, Știri

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Oneşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce se afla la volanul unui autoturism sub influenţa drogurilor, potrivit Digi24.

În urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Din verificările efectuate în baza de date a reieşit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache.

Tânărul a fost condus la spital, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi a consumului unor substanţe interzise.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără permis de conducere.

Sursa Foto eMaramures

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie a căzut în Dâmboviţa, după ce i s-a făcut rău! A fost salvată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău