Gică Hagi- traseu între Ramada Pitești și confruntarea din Trivale! Declarațiile Regelui înainte de meci!

de | 09.04.2022 16:25 | Eveniment, Pitești

Echipa lui Gică Hagi – în frunte cu acesta și avându-l alături pe Gică Popescu (președintelui clubului Farul) – a ajuns azi la Pitești, localizându-se la Hotelul Ramada din centrul orașului. Regele vine la noi în județ hotărât să obțină o victorie împotriva alb violeților.

În meciul așteptat cu sufletul la gură astăzi, FC Argeș  întâmpină Farul Constanța, începând cu ora 17:30, pe terenul din Trivale. Competiția este destul de strânsă, în condițiile în care FC Argeș se află pe locul 6 în clasament (cu 24 de puncte), iar Farul Constanța ocupă locul 5 (cu 25 de puncte)

Piteștenii au câștigat, de fiecare dată, în cele două dueluri din acest sezon, dar Gică Hagi a anunțat că astăzi este pregătit de victorie și că vrea cele trei puncte.

 

La conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș, Gică Hagi a vorbit despre principala problemă a echipei sale. Se pare că „Regele” este îngrijorat de inconstanța elevilor săi și de faptul că echipa constanțeană nu reușește să mai marcheze.

Spiritul nostru este să mergem să jucăm fotbal şi să ne impunem. Cunoaştem adversarul, dar şi el ne cunoaşte bine, să sperăm că vom juca mai bine ca el. Noi stăm bine ca joc colectiv. Punctul negativ al nostru în momentul de faţă, pe care îl cunosc şi jucătorii, este că nu avem constanţă.

Avem meciuri în care marcăm şi jucăm foarte bine şi altele, în ultima treime, nu ajungem să pătrundem şi să marcăm goluri. Acesta este un punct negativ al nostru în momentul de faţă.

Sperăm să schimbăm lucrurile, deşi nu este uşor, pentru că jucăm în play-off. Echipele sunt bune, dar mergem cu încredere şi curaj. Toate echipele din play-off pot câştiga cu oricare dintre celelalte, sunt cele mai bune echipe din România.

De când am intrat în play-off suferim în atac, acolo unde trebuie să marcăm. Sperăm că de acum încolo să fim mai eficienţi pentru a aduce victorii. Sunt multe meciuri de jucat în care trebuie să acumulăm puncte, pentru a încerca să urcăm în clasament şi să ne atingem obiectivul de a juca în Europa”, a precizat Hagi,

 

FC Argeș – Farul, echipe probabile:

FC ARGEȘ: 12. Greab – 17. Dobrosavlevici, 5. Turda, 25. Boldor, 3. Latovlevici – 11. Ișfan, 4. Meza Colli, 71. Rainov, 10. Cr. Tănase – 19. G. Ganea, 44. Said

Rezerve: 22. F. Croitoru, 7. Viana, 9. Cr. Dumitru, 14. J. Miguel, 21. Palici, 28. Arias, 29. Dumitrașcu, 30. Mușat, 89. Honciu
Absenți:  I. Șerban II, Tofan (suspendați)
Antrenor: Andrei Prepeliță

FARUL: 12. Aioani – 2. Boboc, 5. Mladen, 17. Larie, 6. De Nooijer – 18. Artean, 11. A. Ciobanu, 24. Grameni – 9. Petre, 10. Betancor, 92. Omoh
Rezerve: 94. Brănescu, 4. Dussaut, 13. Sali, 16. Nedelcu, 19. Moldoveanu, 21. D. Sârbu, 28. Iancu, 29. Radaslavescu, 80. Pitu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)


fc argeș

De unde puteți cumpăra bilete la meci?

Reprezentanții FC Argeș au anunțat că vor continua și astăzi vânzarea biletelor pentru meciul cu Farul Constanța, partidă programată de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Biletele pot fi cumpărate online de pe site-ul clubului, www.argesfc.ro, precum și de la Fan Shop FC Argeș, magazinele Favorit și casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin.

Prețurile biletelor pentru partida care contează pentru runda cu numărul 4 a play-off-ului Ligii I sunt cuprinse între 20 și 50 de lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Copiii sub 13 ani au intrarea gratuită pe arena din Trivale, însă trebuie să fie însoțiți de un adult care poartă întreaga responsabilitate în interiorul stadionului. Vă reamintim că meciurile de fotbal se desfășoară fără restricții, fără număr limitat de spectatori și fără teste COVID-19.

»Program Fan Shop FC Argeș:

Sâmbătă, 9 aprilie: orele 10.00 – 16.00

»Locații magazinele Favorit:

-Cartier Trivale, Complex 2

-Strada Exercițiu, lângă Asirom

-Strada Crinului, complex alimentar

»Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:

Sâmbătă, 9 aprilie: orele 15.00 -17.30

Prețuri bilete:

Peluză – 20 lei

Tribuna 2 – 25 lei

Tribuna 1 – 30 lei

Tribuna 0 – 50 lei

Foto imagine centrală: Facebook Luigi Nedelcu


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța | COVID-19 | Favorit | Gheorghe Hagi | Nicolae Dobrin | Pitești | Ramada | Râmnicu Vâlcea | Trivale | Vâlcea

Ultimele articole