Gustă savoarea tradiției în fiecare preparat!

de | 29.04.2024 10:30 | Județean, Lifestyle

  • Româncuța și Moara Domnească vă urează Paște Fericit!

făină în preparate Paște

Paștele se apropie cu pași repezi iar gospodinele din România cu siguranță au lista pregătită pentru aceste Sărbători Pascale.

De la pâine coaptă, furesecuri, prăjituri și până la pască sau nelipsiții cozonaci, făina este ingredientul de legătură.

Pentru preparate reușite și delicioase alegeți produse de calitate marca Româncuța și Moara Domnească.

făină în preparate Paște

Povestea Româncuța – Un business plămădit frumos

Fondată în anul 1998, compania Româncuța a trecut testul timpului prin elaborarea și perfecționarea proceselor de realizare a produselor de panificație, patiserie și cofetărie.

În anul 2000 s-a modernizat linia de panificație și s-a înființat o linie de patiserie asigurând astfel extinderea sortimentului de produse oferite consumatorilor iar în 2011 a fost pus în funcțiune Complexul de panificație Româncuța, portofoliul brandului diversificandu-se.

Româncuța oferă o gamă largă de produse de panificație și patiserie, printre care: pâine albă și neagră, produse de franzelărie, cozonaci, checuri, cornuri, covrigi, mucenici, pască și multe alte produse tradiționale.

făină în preparate Paștefăină în preparate Paște

Româncuța are misiunea de a vă oferi sănătate prin produse de calitate superioară, echilibrate nutrițional.

Cu o experiență de peste 25 de ani, Româncuța îmbină cu succes tradiția cu inovația, astfel încât să satisfacă cât mai multe tipologii de gusturi și să ajungă în inimile a cât mai multor consumatori.

făină în preparate Paște
Moara Domneasca… din spicele Domnului!

În anul 2004 a fost pusă în funcțiune Moara Domnească iar din anul 2008, aceasta deține cea mai performantă și modernă tehnică de macinare, fiind dotată cu siloz de grâu, siloz de făină, depozit de faină și linii automate de ambalare și are o capacitate de macinare de cca 100 tone de grâu pe zi.

Moara Domnească este un brand care s-a facut cunoscut prin măiestria morarilor, prin cercetările și controlul permanent al calității făinurilor, dar mai ales prin recomandările clienților.

făină în preparate Paștefăină în preparate Paște

Rețeaua de distribuție este în plină dezvoltare, astfel că piața de desfacere a produselor de morărit s-a extins și în afara județului Argeș.

Făinurile de la Moara Domnească se găsesc în reîeaua de magazine de desfacere a produselor Romancuța, Annabella, Danemar – Magazinele Euro Market dar și în multe alte magazine alimentare.

făină în preparate Paște

Moara Domneasca deține cea mai performantă și modernă tehnică de măcinare. Este dotată cu siloz de grâu, siloz de făină, depozit de faină și dorința de păstrare a calității autohtone.

Descopera secretul preparatelor delicioase făcute cu făina Moara Domnească!

 

 

 

Foto: Facebook Romancuta

Foto: Facebook Moara Domneasca

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un Băiat și o Fată – Rețete unice, din ingrediente naturale, pentru toate gusturile!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole