PNL Argeș: ”Vocea PNL va fi una și mai puternică în consiliile locale pentru a pune în practică proiectele liberale”

de | 19.06.2024 10:00 | Județean, Politic

Liberalii argeșeni transmit un mesaj de mulțumire ”tuturor pentru numărul mare al votanților care au cerut o schimbare. Mulțumim celor care ne-ați votat!”. Astfel, potrivit comunicatului transmis PNL Argeș ține să sublinieze: ”Vom dezvolta Argeșul împreună”.

primari argeseni voturi 1 - PNL Argeș: ”Vocea PNL va fi una și mai puternică în consiliile locale pentru a pune în practică proiectele liberale”

”La nivelul întregului județ, aproape 80.000 de argeșeni au votat pentru primari liberali, adică 29,50%!

A crescut la 29 numărul primarilor liberali în Argeș, lucru care ne responsabilizează să continuăm eforturile pentru a aduce argeșenilor dezvoltare, investiții sănătoase și bunăstarea la care râvnesc de peste trei decenii.

Vocea PNL va fi una și mai puternică în consiliile locale pentru a pune în practică proiectele liberale cu care am venit în fața dumneavoastră în campanie.

Argeșul trebuie să atragă fonduri europene și naționale pentru proiecte majore, trebuie să devină atractiv pentru investitori, trebuie impulsionat turismul și susținuți producătorii locali”, se mai arată în comunicatul primit.

Pe de altă parte, Biroul Electoral Central încă mai anunța ieri rezultate parțiale.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PNL Arges și PNL ARges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției: ”Regatul Unit e partenerul nostru numărul 1 în extrădari și în combaterea traficului de persoane”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Biroul Electoral Central

Ultimele articole