Acces gratuit la Untold pentru elevii cu nota 10 la BAC

de | 20.06.2024 15:59 | Lifestyle, Național

Organizatorii festivalului UNTOLD anunță o nouă ediție de premiere a elevilor care obțin nota 10 la examenul de bacalaureat.

Astfel, absolvenții de liceu care vor reuși performanța de a obține nota 10 la examenul de bacalaureat din această vară vor fi recompensați cu un abonament General Access pentru toate cele patru zile ale festivalului.

UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 - Acces gratuit la Untold pentru elevii cu nota 10 la BAC

Brățara de acces va putea fi ridicată din zona de acreditări a festivalului, Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe baza unei dovezi care să ateste media generală 10 ( foaie matricolă sau diploma de bacalaureat).

Nu doar elevii cu performanțe la examenul vieții sunt recompensați. Organizatorii anunță că toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară vor avea parte de un preț special la abonament. Ei vor primi un voucher de reducere în valoare de 40 Euro pentru achiziția unui abonament General Acces.

Pentru a beneficia de reducere trebuie completat un formular accesând  https://untold.com/info/2b01b912-79cb-44d6-8c8e-7345ad419dfc.

Ediția 2024 a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 08-11 august, la Cluj-Napoca.

La ediția de anul acesta au fost confirmați cei mai mari artiști și DJ ai lumii: Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb și mulți alții.

Foto: Facebook Untold

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACAROM: Înmatriculările de autoturisme noi în UE au scăzut în mai cu 3%

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj | Cluj-Napoca | Untold

Ultimele articole