Problema gunoaielor din zona blocurilor de la Stâlpeni, în atenția prefectului!

de | 08.07.2024 18:38 | Administrație, Politic, Rural

Prefectul de Argeș, Dragoș Predescu, a continuat seria întâlnirilor cu locuitorii din comunele Bascov și Stâlpeni.  Dacă la Bascov, prefectul spune că a fost sesizat de locuitori că în unele gospodării, apa nu are presiune, la Stâlpeni, în spatele blocurilor este un munte de gunoaie.

”Bascov și Stâlpeni, două localități în care am avut discuții cu locuitorii.

Apa este o problemă și în unele gospodării din Bascov, așa cum am găsit în mai toate comunele în care am fost până acum. Ce reclamă oamenii? Că în unele gospodării, apa nu are presiune, lucru care face folosirea un calvar. Ce au primit? Din spusele dânșilor, de 4 ani au promisiuni că se rezolvă! Dar, nu s-a rezolvat! Și, spre deosebire de alte zone, aici problema apei persistă tot anul, nu doar vara!

Stâlpeni, în spatele blocurilor- punct de reper pentru autoritatea locală pe care o bănuiesc că nu a văzut până acum muntele de gunoaie din acea zonă! Altfel, mă gândesc eu că era curățenie! Așa cum posibil să nu fi văzut nici dejecțiile ajunse pe șanțuri în unele zone, nici gunoaiele tot de pe șanțuri!

Și mai sunt multe altele! Le discut cu specialiștii și revin!

Mai am un lucru de punctat: de când am început aceste întâlniri în teritoriu, în unele comune, tot dau târcoale mașini din care li se raportează edililor cu cine discut și ce discut. Domnilor, cred ca ați văzut prea multe filme de acțiune! Nu am oprit pe nimeni să vină să îi asculte pe localnici!”, a punctat Dragoș Predescu în informarea remisă presei.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

După întâlnirea cu ministrul Afacerilor Interne din Albania. Alina Gorghiu: ”Casa Iorga trebuie predată statului român”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Dragoș Predescu | Roman | Stâlpeni | Uiasca | Valea Ursului