O copilă de 11 ani a pus pe jar autoritățile. A sunat la 112 și a spus că este răpită de fostul soț

de | 08.07.2024 23:08 | Eveniment, Național

Venită în vizită la rudele sale din România, o copilă de 11 ani cu domiciliul în Germania a pus pe jar autoritățile din Arad.

Potrivit news.ro, pe 5 iulie, în jurul orei 15:00, minora a sunat la 112 și a spus că este răpită de fostul soţ şi ţinută, fără voia sa, într-un beci. Ea le-a mai spus operatorilor STS că are 23 de ani, iar pentru a fi cât mai credibilă le-a comunicat și un nume.

Apoi, a închis telefonul și nu a mai putut fi contactată.

Imediat la nivelul Poliţiei Municipiului Arad, a fost constituită o echipă complexă, formată din poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, jandarmi, precum şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale.
După o zi de căutări, pe 06 iulie, ”tânăra răpită” a fost găsită. Polițiștii au aflat că minora are domiciliul în Germania și se afla în vizită la o rudă când a apelat 112. Pentru a nu fi găsită, fata a aruncat cartela sim după ce a apelat abuziv numărul unic de urgență.
În continuarea cercetărilor, cu sprijinul Biroului Operaţiuni Speciale Arad şi al Biroului de Analiză a  Informaţiilor Arad, la data de 6 iulie a.c., a fost identificată persoana care a apelat 112, şi ulterior depistată, în localitatea Şiria. În cauză, este vorba despre o minoră de 11 ani, cu domiciliul în Germania. Aceasta, aflându-se în vizită la o rudă, în municipiu, ar fi apelat abuziv numărul de urgenţă 112, după care ar fi aruncat cartela sim”, a precizat IPJ Timiş.

Mama fetei a fost sancţionată pentru lăsarea nesupravegheată a acesteia.

Foto descriptiv: ziarpiatraneamt.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Razie în târgul de la Hârtiești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Germania