Argeș. Tânăr cu tupeu: prins la volan deși nu avea permis de conducere

de | 08.07.2024 23:58 | Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri 07 iulie, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare
de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cadrul acțiunilor au fost identificați mai mulți șoferi care au încălcat legislația rutieră. În urma abaterilor constatate, oamenii legii au aplicat 255 de sancțiuni contravenționale, au reținut 27 de permise de conducere și au retras 22 de certificate de înmatriculare.

Printre cei care au încălcat legislația rutieră se află și un tânăr de 21 de ani, din Bughea de Jos.

Tânărul conducea un autoturism, pe DJ 735, pe raza localității Albeștii de Muscel și a fost tras pe dreapta de polițiști. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constat că nu posedă permis de conducere.

Pe numele băiatului de 21 de ani a fost întocmit dosar penal.

foto descriptiv manager.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O copilă de 11 ani a pus pe jar autoritățile. A sunat la 112 și a spus că este răpită de fostul soț

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Jos | Muscel