Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș: LA MULȚI ANI, Inspecția Muncii!

de | 11.07.2024 16:30 | Administrație, Județean, Lifestyle

La ceas aniversar, pentru că se împlinesc 25 de ani de la înființarea Inspecției Muncii, Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș, dorește să felicite Instituția Inspecția Muncii din județul Argeș, pentru rolul foarte important pe care îl are privind asigurarea respectării legislației muncii, pentru acțiunile întreprinse pentru promovarea unui mediu de muncă sigur și echitabil în județul Argeș.

imm arges - Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș: LA MULȚI ANI, Inspecția Muncii!

“Mesajul personal , încearcă să cuprindă câteva aspecte esențiale și așa cum este și normal , încep prin a transmite felicitări echipei și angajaților Inspecției Muncii din Argeș, pentru profesionalismul și seriozitatea de care dau dovadă în relația cu noi și mai ales în relația cu membri nostri. Mulțumirile și aprecierile vin pentru colaborarea pe care o avem, colaborare care are la baza principii precum respectul reciproc, prevenția și transparența, care ne-au ajutat și sigur ne vor ajuta și în aceste vremuri schimbătoare, atât din perspectiva economică cât și cea socială, să depășim împreună această perioadă. Știm și acordăm o importanță majoră , tuturor normelor și reglementărilor legale, conștienți fiind cât de mult contează pentru fiecare angajat siguranța și securitatea lui la locul de muncă. Toate acestea nu fac decât să contribuie la creerea unui mediu de muncă stabil, sigur și de încredere pentru fiecare angajat și implicit să contribuie la mărirea atractivității angajării în mediul privat, atât de încercat în ultimii ani.”

Pentru perioada imediat următoare , Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Argeș, are în vedere inițierea mai multor acțiuni în parteneriat cu Inspecția Muncii Argeș, dorind să creeze pentru membri săi o punte de legătură în susținerea unui dialog permanent cu acestă instituție reprezentativă în județul Argeș, avănd teme diverse si de actualitate precum:

– Promovarea bunelor practici în domeniul muncii și conformarea cu legislația, ca ajutor și sprijin pentru companiile locale.
– Organizarea de seminarii și workshop-uri comune pentru a informa angajatorii despre modificările legislative și despre importanța măsurilor de securitate și sănătate în muncă.
– Campanii de informare și educare a angajaților din cadrul companiilor membre.
– Acțiuni de informare pentru sprijinirea IMM locale care au condiții de muncă decente și care au angajatul în centrul activității sale.

„Asigurăm Instituția Inspecția Muncii Argeș, de toata deschiderea și implicarea Patronatului IMM Argeș, privind colaborarea viitoare pentru promovarea și crearea unui unui mediu de afaceri sănătos, sigur și sustenabil. Ne luăm angajamentul de a susține eforturile comune de educare și informare a comunității de afaceri, eforturi care ne vor ajuta să depășim provocările din domeniul sănătății și siguranței muncii.Rolul activ pe care ni-l asumăm în cadrul acestui parteneriat, face parte din scopul nostru, asumat , conștienți fiind că numai în acest mod și doar împreună, reușim să punem în lumină activitatea, profesionalismul și performanța antreprenorilor argeșeni, contribuind astfel la generarea modelelor de bune practici și devenind modele pentru tânara generație de antreprenori argeșeni.

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș , este partenerul de încredere și suportul necesar, pentru toți cei care doresc să construiască și să dezvolte afaceri de succes în județul Arges, cu implicare directă în viața socială a comunității argeșene, precum și în dezvoltarea sustenabila a județului nostru”, transmite într-un comunicat Olimpia Doru, președinte PIMM Argeș.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Olimpia Doru, antreprenor: Doar valorile morale, calitățile și caracterul individului pot face cu adevărat diferența!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Olimpia Doru

Ultimele articole