Pleci în Grecia în vacanță? Recomandările Poliției de Frontieră

de | 11.07.2024 18:20 | Lifestyle, Național

Grecia este și anul acesta printre destinațiile preferate de români pentru a-și petrece vacanța, alături de Bulgaria, Italia sau Turcia.

Pe fondul vacanțelor în plină desfășurare, traficul prin punctele de trecere a frontierei Kulata și Mazaka a explodat.  De asemenea, numărul turiștilor români care se întorc din Grecia este în creștere, informează Poliția de Frontieră Română

În acest context, românii sunt sfătuiți să folosească punctele alternative de trecere a frontierei dintre Bulgaria și Grecia. Acestea au trafic mai scăzut și permit o trecere mai rapidă la controlul de frontieră.

Astfel, pentru a evita aglomerația din vămile grecești, Poliția de Frontieră Română recomandă următoarele:

Cei care doresc să călătorească spre Salonic, Kavala și Penisnula Halkidiki pot efectua formalitățile de frontieră prin punctul de trecere Ilieden ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Kulata.

Turiștii care călătoresc în stațiunile din zona Xanthi, Komotini și Insula Thassos pot folosi punctul de trecere a fontierei Zlatograd ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Makaza.

Pentru stațiunile din regiunea Alexandropoulis se recomandă trecerea prin punctul de trecere a frontierei Kapitan Petko Voivoda.

1720582308320 19238 S4 - Pleci în Grecia în vacanță? Recomandările Poliției de Frontieră

 

Foto descriptiv observatorconstanta.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricțiile de pe Valea Oltului și podul Giurgiu-Ruse afectează Dacia. Ce pierderi înregistrează compania

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Dacia | Grecia | Italia | Turcia