COSTEȘTI. Anunț de interes pentru fermierii ale căror culturi au fost afectate de secetă

de | 19.07.2024 17:26 | Administrație, Costești

Seceta pedologică afectează suprafețe extinse pe întreg teritoriul orașului COSTEȘTI, anunță primarul Ion Baicea.

Acesta invită la sediul Primăriei toti fermierii ale caror culturi au fost afectate de acest fenomen pentru a depune înștiințări cu suprafețele calamitate în vederea despagubiri pentru culturile afectate.

„PRIMARUL ORAȘULUI COSTEȘTI, pune în aplicare Planul de Combatere a secetei pedologice, aprobat prin Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale și al ministrului afacerilor interne nr. 97/63/2020, cu modificările și completările ulterioare, astfel ca invita la sediul PRIMARIEI COSTEȘTI, toti fermierii persoane fizice si juridice ale caror culturi au fost afectate de acest fenomen, in vederea depunerii de INSTIINTARI cu suprafețele calamitate pentru a putea obtine despagubiri pentru culturile afectate.

Cu aleasă prețuire,

Primarul Orașului Costești, Ing. Ion BAICEA”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Baicea

Ultimele articole