(Video) Argeș. Distrugere muniție găsită neexplodată la Suseni

de | 30.08.2024 09:31 | Eveniment, Importante, Județean

Joi, 29 august în localitatea Suseni, a avut loc prima activitate din acest an pentru distrugerea unor elemente de muniție rămase neexplodate pe teritoriul județului Argeș și preluate de către echipajul pirotehnic al ISU Argeș.

muniție Argeș

Foto: ISU Argeș

Pe timpul activității au fost prezente la fața locului un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat au asigura, precum și echipaje de poliție și jandarmerie.

Noi avem personal specializat care să lucreze cu astfel de muniție, așa că, ATENȚIE❗️aceste elemente sunt foarte periculoase!”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

muniție Argeș

Foto: ISU Argeș

Important de menționat! În cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată:

  • Nu atingeți aceste elemente;
  • Nu le loviți sau mişcați din locul în care au fost găsite;
  • Nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau să le depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi;
  • Sunați ISU sau Poliţia prin numărul unic de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

 

 

Foto / Video: ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Circulație închisă temporar pe Transfăgărășan

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suseni