Bucureșteni prinși la furat într-un magazin din Pitești! Au fost reținuți!

de | 13.09.2024 14:21 | Pitești, Eveniment

  • Reținuți de polițiști pentru furt

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați la data de 12 septembrie, în jurul orei 20:00, de către un agent de pază dintr-un centru comercial, cu privire la faptul că ar fi surprins două persoane sustrăgând bunuri dintr-un magazin.

Oamenii legii care s-au deplasat la locul sesizării au identificat cele două persoane bănuite de săvârșirea faptei. A fost vorba despre un bărbat de 26 de ani și o femeie de 34 de ani, ambii din București.

În urma verificărilor s-a stabilit că aceștia ar fi susutras, dintr-un magazin, mai multe haine, în valoare de aproximativ 5.500 de lei, fiind surprinși de către agentul de pază, după ce au părăsit incinta magazinului, fără a achita produsele.

Cei doi bucureșteni au fost conduși la sediul secției, pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii argeșeni informează că prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 26 de ani și femeia de 34 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Verificări ale polițiștilor locali! Piteșteni amendați!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | București | Pitești

Ultimele articole