Sportivii piteșteni s-au remarcat la Campionatul Național de Judo

de | 16.09.2024 21:03 | Lifestyle, Pitești

Finala Campionatului Național de Judo pentru juniori, desfășurată week-end-ul trecut la Pitești, a adus numeroase medalii sportivilor legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești. Astfel, în finala Campionatului Național U-12, Ciucă Leonard a obținut argintul la categoria 46 kg și Neagu Luca a luat bronzul la categoria 46 kg.

Vă reamintim că deschiderea oficială a Concursurilor Naționale Under 12 și Under 13 (ne-waza) de judo și a Campionatului Național Under 15 (ne-waza) de judo a avut loc sâmbătă. Competițiile care au reunit circa 400 de sportivi participanți au avut loc la Sala Sporturilor Trivale, în perioada 14 – 15 septembrie.

Sursă foto: csm pitesti

Totodată, potrivit informării celor de la CSM Pitești, în finala Campionatului Național Ne-waza U-13, Gărăgău Sophia a obținut medalia de aur la categoria 44 kg, argintul a revenit sportivei Dincă Adelina la categoria 44 kg, iar bronzul a fost adjudecat de sportivii Stan Paul, la categoria 34 kg, Vidroiu Ștefan la categoria 42 kg și Ciucă Leonard la categoria 50 kg.Totodată, în finala Campionatului Național Ne-waza U-15, aurul a fost obținut de Anghelina Yanis la categoria 46 kg, argintul a revenit sportivului Deaconescu Darius la categoria 46 kg, iar bronzul a fost luat de Dulică David la categoria 46 kg.

Sursă foto: CJ Argeș si CSM Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, români! ”Când facem efort fizic avem nevoie de mai multă sare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR | CSM Pitești | Pitești | Trivale