Alertă alimentară la Auchan! Produs retras de la vânzare

de | 24.09.2024 11:41 | Național, Eveniment, Județean

O nouă alertă alimentară a fost emisă de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Este vorba despre un produs retras din magazinele Auchan și anume produsul „AUCHAN RR TOAST INTEGRAL 600 g”, EAN 5949084017052, lot 74, data de expirare 01.10.2024.

cats - Alertă alimentară la Auchan! Produs retras de la vânzare

Foto:ANSVSA

Potrivit anunțului de rechemare făcut de Auchan și publicat pe site-ul ANSVSA, produsul ar putea fi contaminat cu un corp străin.

Compania producătoare și autoritățile competente au luat măsuri pentru a informa publicul cu privire la această situație și pentru a preveni eventualele consecințe grave.

Cei care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să meargă în magazinele Auchan pentru a-l returna. Oamenii nu sunt nevoiți să prezinte bonul fiscal pentru a-și primi banii înapoi.

Persoanele care au achizitionat produsul de mai jos sunt rugate sa nu il consume, sa il returneze la Serviciul Clienti din magazinul Auchan de unde l-au cumparat si vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesara.”, transmit reprezentanții ANSVSA

Lista magazinelor de unde a fost retras produsul este următoarea:

Rechemare Auchan toast faina integrala 600g Auchan 24.09.2024 page 0002 - Alertă alimentară la Auchan! Produs retras de la vânzareRechemare Auchan toast faina integrala 600g Auchan 24.09.2024 page 0003 2 - Alertă alimentară la Auchan! Produs retras de la vânzare

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Trafic închis pe Transalpina pentru un concurs de automobilism

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANSVSA | Auchan | Transalpina

Ultimele articole