Pitești. Cetățean străin cu rezidență în România prins că a furat dintr-un magazin de bijuterii

de | 26.09.2024 15:00 | Județean, Eveniment

  • Cercetări finalizate de polițiști!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat la data de 25 septembrie cercetările într-un dosar de furt dintr-un magazin de bijuterii.

În urma probatoriului administrat a rezultat că un bărbat de 39 de ani, cetățean străin cu rezidență în România, în ziua de 18 septembrie, ar fi sustras o brățară din metal prețios, în valoare de aproximativ 14.000 de lei, dintr-un magazin de bijuterii din incinta unui centru comercial, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Bărbatul de 39 de ani a fost depistat de către polițiști imediat după comiterea faptei iar prejudiciul a fost recuperat.

Trebuie amintit faptul că faptul că la data de 18 septembrie acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior față de bărbat fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile

Urmează ca dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cinci persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole