Primul magazin Leroy Merlin din Pitești a fost inaugurat

de | 01.10.2024 19:42 | Județean, Lifestyle

Așteptarea a luat sfârșit! În după-amiaza zilei de astăzi, 01 octombrie, Leroy Merlin a inaugurat primul său magazin din Pitești, eveniment la care au participat reprezentanți ai companiei, jurnaliști, dar și edilul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

faabd793 80ba 46ef 87a9 486324575a30 1 - Primul magazin Leroy Merlin din Pitești a fost inaugurat page - Primul magazin Leroy Merlin din Pitești a fost inaugurat

Deschiderea oficială pentru public va avea loc mâine, 2 octombrie, la ora 07:00.

Situat în Pitești Shopping Park, magazinul se întinde pe o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați, oferind o gamă variată de produse, soluții și servicii, cu prețuri competitive în fiecare zi.

85bf5fd8 8eaa 43d3 b326 1f828be0e4d0 - Primul magazin Leroy Merlin din Pitești a fost inaugurat

Programul de funcționare este de luni până sâmbătă, între 07:00 și 21:00, iar duminica, între 08:00 și 20:00.

Noua unitate comercială va oferi clienților produse pentru baie, bucătărie, grădină, precum și o selecție diversificată de vopsele decorative, gresie și parchet. În plus, o zonă special amenajată va oferi inspirație pentru proiectele de renovare.

Pentru a facilita experiența de cumpărare, Leroy Merlin Pitești propune opțiuni variate, cum ar fi „Rezervă și Ridică”, care permite rezervarea produselor online și ridicarea lor din magazin în termen de două ore. De asemenea, „Comandă Telefonică” și „Comandă Online cu Livrare” oferă opțiuni convenabile pentru cei care preferă să comande direct din confortul propriei locuințe.

Totodată, aplicația Mobilă Leroy Merlin va oferi utilizatorilor acces la întreaga gamă de produse disponibile, precum și articole și tutoriale video pentru inspirație.

Leroy Merlin, parte a Grupului Francez ADEO, este lider european în domeniul bricolajului, având peste 100 de ani de experiență.

În România, compania deține 22 de magazine, cu aproape 3.500 de angajați în 15 orașe.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Leroy Merlin contribuie cu 400.000 euro la construcția noului Campus Preuniversitar Profesional Bookland din Vulturești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: BookLand | Cristian Gentea | Pitești

Ultimele articole