ANM anunță ploi în aproape toată țara până pe 7 octombrie

de | 03.10.2024 12:00 | Național, Lifestyle

ANM a emis o informare de ploi moderate valabilă în majoritatea zonelor din țară începând din această seară și până pe 7 octombrie.

Metorologii transmit că va ploua temporar, la început în Banat, Crişana şi Maramureş, apoi ploile ajung în Transilvania, Oltenia şi nord-vestul Munteniei.

În ziua de sâmbătă, 5 octombrie vor fi ploi în majoritatea regiunilor, iar duminică, în jumătatea de est a teritoriului.

În zonele menționate se vor semnala averse, însoţite izolat de descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 20-30 l/mp şi pe arii restrânse peste 40-50 l/mp.

Administraţia Naţională de Meteorologie mai anunță că în regiunile vestice, sud-vestice şi estice vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de 40-50 km/h.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Astăzi a avut loc recepția pistei de biciclete de pe promenada Argeșului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Banat

Ultimele articole