Locuri de joacă moderne pentru copiii din Ștefănești

de | 03.10.2024 14:37 | Ștefănești, Administrație

Vești bune pentru copiii din Ștefănești! A fost finalizată execuția locurilor de joacă din cadrul obiectivului de investiții „Amenajare locuri de joacă pentru copii, în Orașul Ștefănești”.
loc de joaca Ștefănești
Din informații aflăm că amplasamentele se află în zona Agrosemului, Valea Mare Podgoria (zonă Primăria veche), Enculești (Școala Primară) și Ștefănești Sat (zona terenului de sport).
De precizat că locurile de joacă au așternut de covor elastic de cauciuc și sunt dotate cu balansoare de lemn, complex de joacă format din tobogan drept și tobogan elicoidal, figurină arc elicoidal diferite tipuri, leagăne metal cu 2 sezuturi.
loc de joaca Ștefănești
„Prin aceste proiecte oferim posibilitatea copiilor să își petreacă timpul liber alături de părinți, într-un loc plăcut, protejat și modern.
În strategia de dezvoltare a orașului ne-am propus realizarea unor astfel de locuri de joacă în fiecare zonă a orașului Ștefănești”, transmit reprezentanții primăriei Ștefănești.
Foto: Facebook Nicolae Velcea
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea | Priboieni | Valea Mare

Ultimele articole