Astăzi are loc Congresul Alianței Forțelor de Dreapta. Ludovic Orban își depune candidatura la președinție

de | 05.10.2024 10:03 | Național, Politic

Forța Dreptei lansează o invitație deschisă pentru toți cei interesați, ca astăzi, de la ora 14:30, să urmărească un eveniment care, spun ei, marchează cea mai importantă coagulare a forțelor de dreapta în contextul alegerilor din 2024. Ludovic Orban, susținut de o alianță puternică, va expune viziunea sa despre rolul crucial al Președintelui României în slujba cetățenilor.

Sursă foto: FB Forță DReptei

Astfel, în cadrul Congresului Alianței Forțelor de Dreapta, Ludovic Orban îți va prezenta viziunea. ”Patru partide se aliază pentru a susține singurul candidat care, la alegerile prezidențiale, are știința de a înfrânge PSD.

Ludovic Orban, susținut de Forța Dreptei, Partidul Mișcarea Populară, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache, va prezenta viziunea sa despre cum trebuie să acționeze Președintele României pentru a fi cu adevărat în slujba poporului.

https://www.facebook.com/share/NPBzxeKHRd3hbsgV/”, transmit cei de la Forța Dreptei.

De asemenea, fostul premier și lider PNL Ludovic Orban, a anunțat pe pagina de Facebook că astăzi își va depune candidatura.

”Le mulțumesc colegilor mei din PMP, Alternativa Dreaptă, PNȚ Maniu-Mihalache și Forța Dreptei care s-au mobilizat exemplar și au reușit, în mai puțin de 20 de zile, să strângă aproape 350.000 de semnături pentru susținerea candidaturii mele la funcția de președinte al României.

Le mulțumesc cetățenilor români care au semnat pentru susținerea mea și le garantez că voi fi la înălțimea așteptărilor lor.

Astăzi, la orele 17.00, voi fi prezent la Biroul Electoral Central pentru a îmi depune candidatura la președinție.”, a transmis președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Ludovic Orban și FB Forță Dreptei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: „Reducerea numărului de ministere și agenții ar reduce semnificativ cheltuielile statului”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Biroul Electoral Central | Forța Dreptei | Ludovic Orban

Ultimele articole