Accidente fatale! Trei tineri din Rătești și-au pierdut viața în weekend

de | 07.10.2024 09:41 | Județean, Eveniment

Trei tineri din comuna Rătești au murit în urma unor accidente rutiere produse în acest weekend.

Primul accident a avut loc în noaptea de 4 spre 5 octombrie, în urma căruia doi tineri, de 15 și 23 de ani, și-au pierdut viața.

Incidentul a avut loc pe DJ 702G. Șoferul autoturismului, un tânăr de 23 de ani, a pierdut controlul volanului și mașina a ieșit în decor, s-a lovit de un stâlp din beton, pe care l-a retezat, și de un gard pe care l-a făcut bucăți.

Patru echipaje de la pompieri, descarcerarea, două echipaje SMURD și altul de terapie intensivă mobilă au fost trimise la accident. Ca să-i poată scoate din mașină pe cei doi, angajații descarcerării au fost nevoiți să decupeze efectiv mașina, bucată cu bucată, atât era de contorsionată.

Șoferul de 23 de ani era deja mort. Pasagerul, de 15, avea încă semne vitale, așa că s-au făcut manevre de resuscitare, dar la scurt timp a fost și el declarat decedat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Impactul a fost atât de puternic încât componentele mașinii au fost împrăștiate pe o distanță de 300 de metri, iar șoferul a putut fi identificat doar după tatuaj.

El a avut permisul suspendat pentru viteză, a intentat proces, iar acum circula cu o dovadă pentru că din nou îi fusese suspendat permisul pentru conducere agresivă.

Mașina făcută bucăți și toate piesele strânse morman, inclusiv motorul și cutia, sărite la zeci de metri, au fost adunate și urcate cu un buldoexcavator într-un tir.

Accident fatal și pe DN 7

Cel de-al doilea accident a avut loc sâmbătă, 05 octombrie, pe Valea Oltului – DN 7, între Tuțulești și Balota, în urma căruia o tânără de 25 de ani, din Rătești, a decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite.

Potrivit oradesibiu.ro, autoturismul în care se afla tânăra a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului, tânăra de 25 de ani a decedat pe loc. De asemenea, șoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, din Pitești, dar și o femeie de 54 de ani, au fost grav răniți.

accident0.21 - Accidente fatale! Trei tineri din Rătești și-au pierdut viața în weekend IMG 4465 - Accidente fatale! Trei tineri din Rătești și-au pierdut viața în weekend

În ceea ce privește șoferul autoutilitarei și cei doi pasageri (un adult și un minor) au fost răniți și transportați la spital.

 De urgență, la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea care au stabilit că un tânăr de 24 de ani din municipiul Pitești, în timp ce conducea un autoturism, în circumstanțe care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un bărbat de 41 de ani, din localitatea Afumați, județul Ilfov.

Din păcate, în urma coliziunii, a rezultat decesul unei pasagere din autoturism în vârstă de 25 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, rănirea gravă a conducătorului auto, precum și rănirea gravă a unei femei de 54 de ani care se afla în autoturism.

De asemenea, în urma evenimentului, conducătorul autoutilitarei și alți 2 pasageri din aceasta, respectiv un minor de 6 ani și o femeie de 39 de ani au fost răniți și transportați la spital.”, transmite IPJ Vâlcea

Accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive, neadaptată la condițiile de drum (curbă, carosabil umed și ploaie), relatează seintamplainvalcea.ro

Foto:  Facebook Roxana Ionela/ ISU Argeș/ seintamplainvalcea.ro/oradesibiu.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. I-a furat telefonul din căruciorul de cumpărături și a ajuns după gratii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Afumați | Ilfov | Pitești | Rătești | Vâlcea | Valea Oltului