S-a înființat o nouă filială USR Râca. ”Văd o creștere în spiritul civic rural”

de | 09.10.2024 15:23 | Rural, Politic

Cei de la USR Argeș anunță că au înființat o filială locală în comuna Râca. Această filială, condusă de Iulică Porojanu, promite să aducă un suflu nou în viața politică a localității, centrându-se pe transparență, responsabilitate și dialog activ cu cetățenii. Sprijiniți de USR la nivel județean, membrii acestei filiale tineri sunt hotărâți să abordeze provocările locale și să contribuie la dezvoltarea unei comunități mai unite și mai prospere.

Sursă foto: USR Argeș

La conducerea filialei a fost ales Iulică Porojanu, un om ”cunoscut pentru seriozitatea și responsabilitatea cu care își îndeplinește fiecare angajament. Cunoscut pentru dedicația sa față de munca de calitate, Iulică este o figură de încredere, capabil să inspire și să conducă echipa USR Râca spre realizarea unor proiecte care să aducă un impact real în comună. El promite să rămână fidel principiilor sale și să fie o voce puternică pentru interesele cetățenilor”, arată cei de la USR Argeș în comunicatul transmis.

Bogdan Badea, coordonatorul zonei de sud și consilier județean ales din partea USR la alegerile din acest an, a felicitat noua echipă și a subliniat importanța implicării civice în mediul rural: ”Îi felicit pe băieți pentru că au încrederea și curajul să lupte pentru binele comunei lor. Văd o creștere în spiritul civic rural, cel puțin în zona coordonată de mine și am doar cuvinte de laudă pentru Iulică și echipa formată în jurul lui. Le urez mult succes și cu această ocazie le reamintesc că se pot baza pe întreg ajutorul meu!”

 

Cu această nouă filială, USR își consolidează prezența în zonele rurale, iar Râca are acum o echipă care dorește să abordeze problemele locale cu un spirit de implicare și responsabilitate, potrivit sursei citate. Tinerii membri ai filialei au ca scop să aducă o schimbare în comună, promovând transparența și dialogul cu cetățenii. ”Înființarea filialei USR Râca este un pas important nu doar pentru partid, ci și pentru viitorul comunei, oferind o alternativă tinerilor și celor care doresc o schimbare reală în modul în care sunt gestionate treburile comunității. Cu lideri dedicați precum Iulică Porojanu și sprijinul constant al echipei județene, Râca poate spera la un viitor mai bun”, arată cei de la USR Argeș în comunicatul remis.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR Argeș își consolidează prezența în sudul județului cu o echipă tânără și ambițioasă. S-a înființat filiala din Mozăceni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Râca