PITEȘTI. Anunț important privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei

de | 10.10.2024 22:32 | Pitești, Administrație

  • Condiții și documentație necesară!
Reprezentanții Primăriei Pitești au transmis un anunț important legat de depunerea cererilor privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, în perioada sezonului rece (1 noiembrie 2024 – 31 martie 2025).
Potrivit legislației în vigoare, beneficiază de ajutoare de încălzire a locuinței, pe perioada sezonului rece, pentru acoperirea integrală sau, după caz, a unei părți din cheltuielile cu încălzirea locuinței, precum și de supliment pentru energie, pe tot parcursul anului, consumatorii vulnerabili care îndeplinesc condițiile, anunță administrația locală.
Aceste ajutoare se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere, însoțită, obligatoriu, de documente justificative privind componența familiei, veniturile realizate de membrii acesteia, precum și de acte doveditoare privind locuința sau bunurile deținute de aceștia.
Mai multe informații privitoare la condițiile prevăzute de lege pentru a beneficia de aceste ajutoare, precum și la actele necesare pentru depunerea solicitării, puteți afla accesând link-ul: https://www.primariapitesti.ro/anunt-privind-acordarea…
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole