Mihai Coteț: „Suntem echipa potrivită pentru Argeș, pentru familiile de aici, pentru toate comunitățile locale”

de | 14.10.2024 17:39 | Județean, Politic

Astăzi, candidații PNL Argeș pentru alegerile parlamentare și-au depus candidaturile la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană. Omul de afaceri Mihai Coteț deschide lista PNL pentru Senatul României. Acesta își reafirmă angajamentul față de județul Argeș, evidențiind dedicarea echipei liberale pentru dezvoltarea comunităților locale. Printr-o abordare orientată spre nevoile cetățenilor, Mihai Coteț vrea să fie o voce puternică pentru Argeș în Senat. De asemenea, liberalul a punctat: „Suntem echipa potrivită pentru Argeș, pentru familiile de aici, pentru toate comunitățile locale. Și da, chiar pentru țară!”

Sursă foto: FB Alina Gorghiu

”Avem o echipă 100% argeșeană:

Avem o listă de oameni care nu doar că au fost prezenți în Argeș, ci s-au „bătut” zi de zi pentru județ. Eu sunt alături de piteșteni de 4 ani și m-am luptat în Consiliul Local, m-am luptat pentru Pădurea Trivale, m-am luptat pentru stimulente pentru nou născuți, m-am luptat să opresc dezmățul cheltuielilor PSD. Sunt astăzi aici cu toți acești oameni care și-au petrecut ultimii patru ani alături de argeșeni, nu doar la poze, ci cu proiecte serioase pentru dezvoltarea zonei. La Pitești, la Mioveni, scorurile de la locale ne arată clar că oamenii vor schimbare!

Am strâns peste 50.000 de semnături. Nu, n-au fost doar bunica și vecinii, mii de semnaturi stranse pe strada,  argeșeni care cred că se poate mai bine. Sunt 50.000 de oameni care speră la mai bine, care vor mai mult!

E clar, lumea vrea schimbare! Așa că, un mare mulțumesc celor care au semnat, celor care ne-au votat în locale și celor care au ales echipa liberală din județ.

La fel ca la locale, avem o listă echilibrată: multe doamne care candidează! Și nu, nu doar pentru că „dau bine”, ci pentru că experiența lor chiar contează! De la siguranța familiilor, la educație și sănătate, femeile au un cuvânt greu de spus. Primii patru candidați la Senat și la Cameră? Trei dintre ei sunt femei. Continuăm tradiția de la Consiliul Județean și Consiliul Local Pitești, unde avem tot așa, multe femei în frunte.

Lista noastră promovează o echipa tanara și vine cu o abordare fresh în politică: aproape de oameni, pentru oameni. Nu vorbim din turnul de fildeș, ci din mijlocul cetății!

Candidez pe primul loc la Senat cu dorința să fiu o voce puternică pentru Argeș. Proiectele județului vor avea parte de susținerea noastră, indiferent de culoarea politică a administrațiilor locale. PNL la guvernare pentru următorii 4 ani? Ne dorim asta! Vrem sprijin pentru investiții și pentru a transforma Argeșul într-un județ care să concureze cu Clujul, Brașovul și Bihorul!

E clar că mai avem mult de muncă. Ne trebuie legi care să încurajeze natalitatea, să atragă investiții și să ofere perspective noi comunităților mici. Pe scurt, ne trebuie un județ unde să îți fie drag să trăiești și să îți crești copiii. Așa că, ne vom bate până când indemnizația pentru nou-născuți va fi implementată peste tot. Și dacă nu merge așa, o facem lege!

E clar, suntem aici ca să schimbăm Argeșul, și o facem cu, energie și multă determinare!

Doar împreună construim o comunitate mai bună!”, a fost mesajul transmis de Mihai Coteț.

Vă reamintim echipa pentru Camera Deputaților:

  • 1.Alina-Ștefania Gorghiu
  • 2.Radu-Valeriu Perianu
  • 3.Alin-Marian Călinescu
  • 4.Cătălina-Maria Dumitrașcu
  • 5.Loredana Năstase
  • 6.Dorin Voicu
  • 7.Cosmin-Ion Petrescu
  • 8.Eduard Florea
  • 9.Alexandrina Stanciu
  • 10.Ana-Maria Pănescu
  • 11.Călin-Iulian Călin
  • 12.Traian-Gabriel Gheorghe

Echipa pentru Senat:

  • 1.Mihai Coteț
  • 2.Dănuț Bica
  • 3.Alina-Ramona Manea
  • 4.Gheorghe-Gabriel Tudor
  • 5.Liviu Nicolae
  • 6.Costel Voica

UPDATE:

Sursă foto: FB Alina Gorghiu Sursă foto: FB Alina GorghiuSursă foto: FB Alina Gorghiu

”Săptămâna bună, de lunea se cunoaște! Așa că am mers astăzi să depunem candidaturile PNL Arges pentru Senat și Camera Deputaților.

Avem o echipă 100% argeșeană, care o să dea 100% pentru Argeș.

Candidați deschiși față de cetățeni, care în ultimii 4 ani au discutat direct cu zeci de mii de oameni.

Am adunat peste 50 de mii de semnături pentru listele PNL Argeș. Este un mare succes acest număr mare, o dovadă în plus că oamenii vor schimbarea pentru Argeș!

Prioritatea mea în următorii 4 ani este să asigurăm siguranța pentru fiecare #familie și fiecare #comunitate.

Pentru asta m-am bătut 4 ani, ca senator și ministru, am promovat legislația împotriva drogurilor, a violenței, pentru protejarea familiilor și creșterea natalității.

Alături de mine au fost astăzi Mihai Coteț, Radu Perianu, Alin Calinescu și restul echipei liberale pentru Argeș. Vom susține toți proiectele județului nostru din Parlament.

Cu argeșenii, facem echipă #ImpreunaPentruOComunitateMaiBuna”, a fost mesajul postat de ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Alina Gorghiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ” La Consiliul JAI lupta împotriva drogurilor a fost primul punct pe ordinea de zi”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole