Tradiţii, folclor autentic şi răsfăţ gastronomic la Festivalul Toamnei de la Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Pitești

de | 16.10.2024 20:02 | Eveniment, Cultură, Pitești

Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Pitești are plăcerea de a invita toți piteștenii să participe la Festivalul Toamnei, un eveniment dedicat sezonului bogat și plin de culoare, care va avea loc vineri, 18 octombrie 2024, începând cu ora 11:00. Curtea şcolii din strada Făgăraş nr. 10 se transformă într-un loc plin de arome, gusturi și voie bună, cu decoruri tomnatice, mascote simpatice și o avalanșă de struguri, nuci, porumb și dovleci.

La standurile expozanților, vizitatorii vor putea găsi o varietate de bunătăți de sezon: de la fructe și legume proaspete, la produse de panificație, conserve de toamnă, prăjituri de casă și alte delicii tradiționale.

Anunt Festivalul Toamnei Scoala Alexandru Davila

Spectacol folcloric impresionant la Festivalul Toamnei de la Şcoala 14

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de momente artistice oferite de elevii școlii, care vor interpreta muzică populară românească, pentru a aduce un plus de bucurie și energie specifică toamnei, într-un veritabil spectacol de folclor autentic.

Afis_Festival_Scoala_Alexandru_Davila

Festivalul este o ocazie excelentă de a sprijini educația și comunitatea locală, toate fondurile strânse din vânzarea produselor urmând să fie folosite în beneficiul elevilor și pentru activități educative.

Festivalul face parte din seria evenimentelor organizate cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la înființarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Davila” Piteşti.

„Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună farmecul toamnei, să ne bucurăm de muzică și să savurăm produse tradiționale românești!” – transmit elevii şi profesorii Şcolii Gimnaziale „Alexandru Davila” Pitești.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Târg de mărţişoare create de copii la Şcoala „Al. Davila” Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: elevi | Pitești | Școala Gimnazială „Alexandru Davila” Pitești