Bărbat de 49 de ani din Curtea de Argeș prins beat la volan pe DN 7C

de | 21.10.2024 11:20 | Județean, Eveniment

Argeșean depistat de polițiști conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au depistat duminică, 20 octombrie pe DN 7C, pe raza localității Băiculești, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Curtea de Argeș care se afla la volan deși consumase alcool.

Având în vedere că au rezultat indicii că șoferul ar fi consumat băuturi alcoolice, acesta a fost testat cu aparatul din dotare rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l, alcool pur în aerul expirat, astfel a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, au transmis polițiștii argeșeni.

Acestuia i-au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Amintim faptul că în ultimele 24 de ore polițiștii rutieri au acționat împreună cu structurile de ordine publică, în 64 de filtre rutiere.

Au fost efectuate 429 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv iar în urma abaterilor constatate polițiștii rutieri au aplicat 417 sancțiuni contravenționale, cu o valoare de aproximativ 130.000 de lei.

Au fost reținute de asemenea 22 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Cadou” pentru un șofer care gonea pe A1 cu 210 km/h: amendă de 3.300 de lei și suspendarea permisului pentru 120 de zile

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băiculești

Ultimele articole