Accident cu 3 victime la Mihăești! Un șofer băut a intrat cu mașina într-un cap de pod

de | 22.04.2022 12:06 | Știri, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI

 

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung la locul accidentului de la Mihăești a rezultat faptul că șoferul se afla sub influența alcoolului.

Acesta s-a ales cu dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut

 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DJ 738, pe raza localității de domiciliu, din direcția sat Drăghici spre sat Mihăești, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, la ieșirea din curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă spre dreapta, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma coliziunii au suferit leziuni ușoare pasagerul dreapta față, bărbat de 51 de ani, din Mihăești (TCC și escortații la nivelul feței), precum și pasagerul spate, de 56 de ani, din Mihăești (TCC și plângă frontală).

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se află sub influența alcoolului, valoarea alcoolemiei fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut., transmit reprzentanții IPJ Argeș. 

 

 

La fața locului au fost identificate trei victime, toate de sex masculin.

Acestea au suferit răni la cap, dar sunt conștiente.

După ce au primit primul ajutor calificat, doar două persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite., a transmis ISU Argeș.

 

 

WhatsApp Image 2022 04 22 at 12.36.42 - Accident cu 3 victime la Mihăești! Un șofer băut a intrat cu mașina într-un cap de pod

 

 

La numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un accident rutier în care un autoturism a intrat într-un cap de pod pe raza localității Mihăiești din Argeș.

Pompierii intervin la fața locului pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru a asista victimele rezultate din incident.

Posibil să fi rezultat mai multe victime în urma impactului.

 

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | Mihăeşti

Ultimele articole