Imagini șocante cu un soldat rus ucis în timp ce făcea LIVE pe TikTok

de | 04.05.2022 08:08 | Eveniment, Național, Știri

Un video de pe TikTok a șocat internauții și a făcut ocolul televiziunilor la scurt timp după ce a fost postat.

În imagini se poate observa cum un comandant rus este ucis în timp ce era live pe TikTok. Acesta se lăuda cu faptul că, împreună cu echipa lui, au reușit să își ducă la bun sfârșit operațiunea,

Bărbatul povestea cu satisfacție faptul că operațiunea s-a încheiat cu succes, cu doar un singur rănit.

Nu a reușit să termine ce avea de spus, deoarece un obuz a căzut lângă el iar imaginile s-au oprit brusc.

Comandantul unității ruse de la Kadyrovites a fost ucis de obuz în momentul raportării în direct pe rețelele de socializare TikTok că misiunea lor a fost finalizată cu succes cu un singur rănit”, este mesajul care însoțește filmarea postată de Victor Kovalenko pe Twitter.

 

Pentru imaginile video apăsați AICI.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Astăzi, 4 mai 2022, este ziua 70 de război în Ucraina iar poporul ucrainean a rezistat mai bine de două luni în faţa invaziei armatei ruse. Rușii au atacat, marţi seară, poziţii din oraşul Liov, situat în vestul ţării. Peste 20 de persoane au fost ucise și alte 27 rănite în timpul atacurilor rusești din regiunea Donețk din estul Ucrainei, a precizat guvernatorul regional. Totodată aproape 300 de cadavre de civili au fost găsite în orașul Irpin după retragerea rușilor, a declarat primarul localității.

Sursa foto: antena3

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Irpin | Ucraina

Ultimele articole