Despăgubire neobișnuită! 10.000 de dolari dați de o companie aeriană pentru fiecare pasager care renunța la cursă

de | 01.07.2022 15:48 | După subiect, Lifestyle, Știri

Despăgubire neobișnuită într-un aeroport, după ce o companie aeriană a vândut mai multe locuri decât erau în avion.

Este vorba de compania Delta Air Lines, care a oferit fiercărui pasager care era de acord să renunțe la cursă suma de 10.000 de dolari.

S-a întâmplat luni, înainte de o cursă spre Michigan, atunci când oamenii erau pe punctul de a fi îmbarcați. Astfel, pasagerii s-au pomenit cu o super ofertă din partea reprezentanților companiei, care au spus că vor da câte 10.000 de dolari pentru 8 volunari, care doresc să renunțe la locurile din avion.

Un jurnalist care se afla printre pasageri a povestit pentru Insider situația în care s-a regăsit, atât el, dar și ceilalți oameni, care nu înțeleseseră exact despre ce e vorba sau câți voluntari trebuie să plece, iar unii dintre ei și-au dat seama prea târziu:

Dacă am fi știut că este vorba despre opt persoane, am fi coborât. Până ne-am dat seama, patru sau cinci persoane plecaseră deja”, a transmis jurnalistul.

Mai mult, se pare că Delta Air Lines ar fi dublat oferta, care la început era în valoare de 5000 de lei. Sumele de bani ar fi fost plătiți voluntarilor prin Apple Pay sau sub forma unui card cadou Visa.

Potrivit Digi 24, în 2017, CNBC ar fi dezvăluit că linia aeriană ar fi crescut plafonul pentru compensațiile acordate pasagerilor de la 1.350 de dolari la 9.590.

Întâmplarea are loc în contextul problemelor din întreaga lume privind zborurile întârziate și haosul din această industrie, în urma cererii foarte mari și a schimbărilor produse în acest domeniu din cauza pandemiei de COVID-19.

Foto CNBC

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

TikTok este în pericol să fie scos din magazinele de aplicații ale Google și Apple

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: COVID-19 | Google

Ultimele articole