Doi studenți la Medicină și-au ucis un coleg și au filmat scena

de | 07.08.2022 21:18 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Crimă teribilă în România, ucigașii fiind doi studenți la Medicină, care și-au omorât un coleg tunisian. Tragedia a avut loc în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament din Arad, iar făptașii sunt doi tineri din Maroc.

Potrivit Româniatv.net, Belyazid Mehdi și Fqiyah Aymen locuiau cu chirie în apartamentul respectiv, iar totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de droguri.

La un moment dat, între cei trei studenți ar fi izbucnit un conflict, iar în timp ce se certau, unul dintre marocani l-a strâns cu mâinile de gât pe tunisian, în timp ce celălalt l-a lovit cu pumnii și cu un cablu TV. Mai mult, cel din urmă a filmat întreaga scenă.

Pe fondul consumului de alcool si droguri, intre victima si cei doi a aparut o neintelegere care a degenerat intr-un conflict. In timp ce se imbranceau, unul dintre cetatenii marocani a apucat victima cu mainile de gat si a inceput sa o stranga. In acelasi timp, celalalt i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii in zona stomacului, iar cu un cablu tv l-a lovit peste picioare. Tanarul care a sugrumat victima si-a mentinut pozitia pana aceasta a lesinat si a decedat”, a transmis Simona Tarcea, procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, conform sursei citate.

Cadavrul victimei a fost găsit a doua zi, iar pe 5 august, cei doi studenți au fost reținuți. Ulterior, aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Foto Româniatv.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au găsit o viperă în casă! Panică pentru o familie din Câmpulung

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole