(VIDEO) Salvamont Argeș a salvat o turistă din calea viiturii!

de | 11.08.2022 09:28 | Știri, Eveniment, Județean

Un turist a sunat noaptea trecută la 112 de urgență, în jurul orei 23:00, după ce o altă persoană de origine maghiară, o femeie care îl însoțea în traseul montan, a rămas blocată în Valea lui Stan din cauza debitului crescut al apei de care se scurgea de pe versanți.

Se pare că femeia nu a mai putut înainta, dar din fericire, bărbatul a reușit să iasă la strada principală pentru a cere ajutor.
La scurt timp s-a deplasat la locul evenimentului un echipaj SMURD care se afla în zonă și a așteptat împreună cu bărbatul sosirea echipajului de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arefu.

După ajungerea acestora au plecat în căutarea turistei care a a fost găzită la scurt timp, în stare bună. Cei doi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.


Atragem atenția cetățenilor care se deplasează în zonele montante ale județului nostru să se echipeze corespunzător și să verifice, în prealabil, starea vremii, pentru a preîntâmpina evenimente de acest gen.”,
informează Salvamont Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Locomotiva unui tren de călători a luat foc în gară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont | Salvamont Argeș | SMURD

Ultimele articole