Nu rata! Astăzi are loc „Câmpulung Muscel Tuning Fest”!

de | 13.08.2022 09:25 | Eveniment, Județean, Știri

Astăzi are loc „Câmpulung Muscel Tuning Fest”, un eveniment impresionant pentru pasionații de mașini restaurate și modificate. La acest eveniment participă 85 de proprietari care își vor expune mașinile tunate cu cât mai mulți cai putere, tunate și modificate, la Câmpulung. De la Audi, la BMW și chiar IVECO (tractor de curse) sunt doar câteva din mărcil de mașini care vor atrage atenția publicului doritor să participe.

La acest eveniment impresionant participă mulți pasionați din 16 județe ale țării, Argeș ocupând primele locuri la numărul de participanți.

La acest eveniment vor participa chiar și piloții de raliu Vali Porcișteanu și Daniel Onoriu!

Votul câștigătorului se face pe pagina oficială de Facebook „Câmpulung Muscel Tuning Fest”, unde concurenții strâng like-uri drept număr de voturi din partea publicului.

Un alt tânăr pasionat de mașini este chiar Alex Păun, care dorește să îi dedice victoria, în cazul în care va câștiga, tatălui său, care în prezent nu mai este printre noi! Îl puteți ajuta printr-un vot chiar aici!

Dipoma asta pentru mine conteaza extrem de mult si vreau sa o dedic tatalui meu care este decedat de anul trecut si el era pasionat de masini cum multi stiti treaba asta si iubea evenimentele auto ..” , spune Alex pe contul său personal de Facebook.

Concursul va avea loc de astăzi, 13 august, până mâine, 14 august!

 

Le urăm multă baftă tuturor participanților la acest consurs!

 

Sursa Foto Facebook|Câmpulung Muscel Tuning Fest

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minora dispărută de acasă, din Ștefănești, a fost găsită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Muscel

Ultimele articole