Schimbări la ISU Argeș! Marius Nițu este noul adjunct al lui Bogdan Olar

de | 29.08.2022 15:41 | După locație, După subiect, Importante, Județean, Lifestyle, Știri

Schimbări la ISU Argeș! Colonelul Marius Nițu a fost numit în funcția de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae”, urmând să își exercite funcția începând cu data de 1 august. Numirea a fost făcută în urma promovării concursului organizat de ISU.

Marius Nițu s-a născut în anul 1977, iar în 2004 a absolvit Universitatea din Pitești – Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative. În 2009  a finalizat programul de masterat în Managementul Strategic al Resurselor Umane.

Ofițerul are o carieră militară de peste 14 ani în arma „Pompieri” la ISU Argeș. Marius Nițu și-a desfășurat activitatea la Compartimentul Achiziții Publice și în cadrul Serviciului Logistic, unde a îndeplinit funcția de Șef de serviciu I timp de aproape 4 ani.

Ofițerul deține o vastă experiență profesională, remarcându-se prin profesionalismul și implicarea cu care a gestionat logistica instituției noastre, dând dovadă de cunoaștere pe deplin a semnificației premisei: „Logistica nu a câştigat nicio bătălie, dar niciun război nu s-a câştigat fără logistică”.

Echipa managerială a ISU Argeș este completă, toți ofițerii fiind titulari pe funcții, după cum urmează:
– inspector șef – colonel Olar Bogdan;
– prim adjunct al inspectorului șef – colonel Berevoescu Alin;
– adjunct al inspectorului șef –colonel Nițu Marius”, transmite ISU Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Turiști canadieni îngroziți de un mesaj RO-ALERT! Au crezut că URSS a invadat România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole