(Video) David Popovici a împlinit 18 ani! Sportivul va fi sărbătorit de Dinamo la Sala Polivalentă

de | 15.09.2022 11:50 | Lifestyle, Național, Știri

  • David Popovici e major.

Acesta a împlinit astăzi, 15 septembrie, frumoasa vârstă de 18 ani.

David va fi sărbătorit la Sala Polivalentă alături de mii de suporteri, la meciul din EHF Champions League.

 

David Popovici

 

Anul 2022 a fost un an senzațional pentru sportivul român, reușind în două luni și jumătate să obțină 11 medalii de aur.

David a câștigat medalii de aur la 100 și 200 m liber la Mondialele și Europenele de seniori și de juniori. Mai mult decât atât, acesta a stabilit recordul mondial la 100 m liber.

 

 

David Popovici s a născut în București iar la vârsta de patru ani a început înotul la bazinul Lia Manoliu .Când a împlinit nouă ani acesta a început să se antreneze cu Adrian Rădulescu la Aqua Team Bucureşti,

Sportivul este elev al Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc” din capitală și legitimat la CS Dinamo

 

David Popovici

 

Acesta a fost felicitat de foarte multă lume astăzi iar reprezentanții Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) i-au transmis un mesaj emoționant:

 

La Mulți Ani, David! S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici – un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial – atinge azi vârsta majoratului.

 

Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere. Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

 

La mulți ani, David! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!”, este mesajul transmis deFederația Română de Natație pe Facebook.

 

David Popovici si iubita

În ceea ce privește viața personală David Popovici a ales să fie extrem de discret.

Tânărul are o iubită, pe numele ei Taisia Nițuleasa, care este make-up artist.

Relația lor durează de aproximativ un an, conform spynews.ro

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | David Popovici | Dinamo

Ultimele articole